Albatifor

Albatifor
4 כוסות קמח מנופה
2 כוסות צהובה חמאה בקירור או דיאטה דל שומן לאוהבים
4/3 כוס אבקת סוכר
¼ כפית אבקת אפייה
2 ביצים
וניל סדנה
קורט מלח
לקשט: ריבת תות - קוקוס רך - אגוזי Mfireh רכים - זכוכית שוקולד צבעונית - בצבע שוקולד Varmasal
שיטת הכנה ועיבוד:
1. טורפים את החמאה עד לקבלת קרם ולאחר מכן לשים את הסוכר, וניל, מלח ולא מצליחים להפוך לבן.
2. שמור את הביצים בזו אחר זו עם מטרפה עד משולב עם התערובת.
3. שמור Alboudr וקמח קצת כדי להיות טקסטורות מרקם קוהרנטית וגמישה להדביק .. אם Htoda היה במכונה הביתה מיד.
4. להציב מכונה הביתה בהקדם הרצון להתחזות המחבתות בתנור צבועים ישירות ללא כל חומר שומני.
5. לאחר הזנת בתנור מחומם היטב ברשת באמצע בתנור ב 220 עד לתחתית הופך צבע צהוב יפה.
6. בוגר ויצאו ביום השני ב גליל הזנת הנייר כפי שהם אז מעוצבים על ידי שוקולד או טבולים ריבה ולשים אותם קוקוס או אגוזים.
הערה: כדי לעבוד שוקולד Batfor היא רבע כוס קקאו גלם ללא סוכר דגש על תערובת החמאה הראשונה ולאחר מכן מספק את הקמח.
0 التعليقات:
إرسال تعليق