אמונית ביסקוויט

אמונית ביסקוויט
קמח ק"ג
14/3 כוסות סוכר אבקה
כוס חמאה צהובה קפוא
5 ביצים
וניל סדנה
קורט מלח
3/1 כוס שמן חמניות
אמונית כף
4 כפות חלב חלב חם
אבקת אפייה חצי באקו
3 כפות קליפת תפוז
2 כפות הודו פלומתי קוקוס
שיטת הכנה ועיבוד
1. שמור את החמאה בסיר מעורבב עם מחבט חשמלי או נקבים עד שהוא הופך שמנת.
2. שמור על סוכר, וניל ומלח ומערבבים עד לקבלת קרם להיות שברירי.
3. שמור את הביצים בזו אחר זו עם המכות בין כל אחד מהם עד בשילוב עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת לבן שמנת בצבע.
4. שמור אמוניה וחלב ומערבבים היטב.
5. שמור Alboudr הודו ואגוזים וקליפת תפוז והיכו שוב.
6. שמור קמח קצת מתערבבים עם שאר המרכיבים.
7. שמור את השמן והכית שוב עד שהשמן נכנס לתוך הבלילה היטב.
8. שמרו על מכונה ביסקוויטים לחתוך אצבעות נדחס במגש בתנור צבוע ללא כל חומר שומני.
9. נכנס לתנור אחרי מחומם היטב לטמפרטורות של 220 ברשת באמצע בתנור עד לתחתית הופכת פתיחה ורודה ואז נכנסו בתחתית המדרגות בתנור עד הפנים בצבע בצבע ורוד בהירה מאוד.
10. לצאת והשאירו על platen ליום תני ולאחר מכן להגיש.
הערה: אם אתה מכניס בצק עזב שקית רכה יותר מרגיל ואף לסיכון התיק.
0 التعليقات:
إرسال تعليق