
סכומים להדביק עוגות עיד:
קמח 1 ק"ג
מרגרינה כוס 3
1 ריח כפית של עוגות
2 כפות שומשום מטוהר
בירת שמרים 1 חתיכה בגודל של הלימון
1 כף סוכר קטנה
כמויות Alagamah:
מרגרינה 2 כפות
2 כפות קמח מנופה
1 כף שומשום מטוהר
2 ריח כפית של עוגות
1 כוס לבנה דבש
2 כפות אגוזים קצוצים גס
כיצד להכין ולצייד Alagamah
1. מחממים את החמאה בסיר עד שהוא מתרכך ואז מנמיכים את האש ומוסיפים קמח ולבי עד שהוא הופך בצבע שנהב.
2. Abaadih מהאש ומוסיפים את הדבש ולאחר מכן הלב שלי Aaidyh עבור האש ולתת לו עד רתיחה עם ערבוב המשך החיוב צריך להיות רך.
3. מוסיפים את הריח של עוגות אגוזים Abaadih מיד לאחר השריפה והכניס אותו הטמפרטורה במקרר שוככת לגבש כמה.
4. חותכים את Alagamah לכדורים בגודל אגוז ולשמור אותו בצלחת במקרר עד השימוש.
עוגות רסק המודוס אופרנדי
1. קמח תירס Ankhali, את המלח ואת הריח של עוגות לשים אותו בתוך סיר גדול לישה, ומפזרים שומשום, ולהלביש חור באמצע.
2. ממיסים שתי כוסות גהי למדורה ואז יוצקים לתוך התעלה ולבי כף גדולה עד שכל טמפרטורה, והיד Afrckah Bsah.
3. לשפשף כפית שמרים סוכר ולאחר מכן להוסיף מים חמים, שמרים מוסיפים את תערובת הקמח לתוך החמאה המומסת ולאחר מכן מוסיפים את שאר הלב והמרגרינה שלי עד גם חנך את הקמח המלא ו גהי הופך בצק רך.
4. תן מגניב וכיסה את הבצק במקום חמים עד בעלייה.
5. חותכים את הבצק לכדורים בגודל של לימון גדול, לקחת את הכדור, ואת השמלה באמצע החור אצבע, לשים את הכדור Alagamah אז Aagaflleha טוב, לשים עוגות הכדור Mounqash להראותו הבלטות עוגות, לחזור על התהליך עד שזה ייגמר הסכום כולו.
6. עוגיות RSA ממולאות Balagamah בין סדיני האפייה ולתת אותו במקום חמים עד עלייתה תססה שוב.
7. מחממים תנור ועוגות אופים בחום בינוני ו Ashabayh ברגע שזה הופך צבע זהוב.
8. לאחר הקירור עוגות, בזהירות להרים אותו ומפזרים עוגיות אבקת סוכר, שמור אותו בקופסה אטומה עד למועד הגשת.
0 التعليقات:
إرسال تعليق